Praktijk:

Individuele sessies vinden plaats in mijn praktijk. De ingang bevindt zich aan de achterzijde van mijn huis, links voor het huis van onze achterburen op P.Hoekstralaan 1, Lunteren. Dit adres kun je het beste gebruiken voor in je routeplanner.

Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Groepslessen vinden over het algemeen plaats in het Witte Kerkje.
Routebeschrijving naar praktijk en Witte Kerkje staan onderaan.
Begin 2022 verhuist de praktijk naar Epe.

Contact:

Huis-/Postadres:
Maud Berens
Valkseweg Oost 45
6741 ZL Lunteren
Telefoon: 06-53136410
E-mail: maudberens@gmail.com

Als je mij wilt bellen kun je dat het beste doen op werkdagen tussen 12.00 en 12.45 uur of tussen 17.00 en 19.00 uur. Dan heb je de meeste kans mij direct aan de lijn te krijgen. Je kunt het ook daarbuiten proberen, overdag of ‘s avonds; mocht ik niet persoonlijk de telefoon kunnen opnemen, spreek dan vooral de voicemail in, dan bel ik je terug. Je kunt mij ook mailen; dat is handiger.

Privacy:

De praktijk voldoet aan de eisen op het gebied van privacy die door de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) gesteld worden. Dat betekent dat ik op zorgvuldige wijze omga met jouw persoonlijke gegevens. Mocht je hier meer over willen weten, kun je een beschrijving hiervan opvragen bij mij.
Ook het programma dat ik gebruik voor online sessies voldoet aan deze eisen.

Route:

Routebeschrijving naar de praktijk,
Ingang aan de achterkant van mijn huis, links voor het huis op P. Hoekstralaan 1, Lunteren


Met de trein:
Mijn praktijk is zo’n 10 minuten lopen vanaf het station. Ieder half uur, 4 over heel en over half, komt er een trein, zowel uit Amersfoort als uit Ede-Wageningen. Uit Ede: als je uit de trein stapt, loop naar links het perron af en sla aan het eind rechtsaf. Uit Amersfoort: als je uit de trein stapt, loop naar rechts het perron af en steek aan het eind het spoor over naar rechts. Je loopt nu op de Engweg. Ga de 2e weg links (als je rechts voor je een weiland ziet); dit is de W. Welgravenlaan. Aan het eind rechtsaf, de Valkseweg Oost op. 1e links, Schothorstlaan, en meteen weer links, P.Hoekstralaan in. Bij de bocht naar rechts zie je links een poortje. De praktijk is het huis links voor nr. 1. Loop door de boog de tuin in. Rechts onder het afdak vind je de deur, met bel. 


Vanaf de A30 afslag Lunteren:

Rij over de Postweg richting Lunteren. Als de rondweg naar rechts buigt, sla je linksaf richting Centrum, verder over de Postweg. Doorrijden door een woonwijk, over 3 verkeersdrempels, steeds rechtdoor, tot in het centrum (grasveld met muziektent rechts voor je). De weg buigt naar links, je buigt mee en rijdt verder door de winkelstraat, de Dorpsstraat. 1e weg rechts; dit is de Molenpol. Doorrijden tot het eind; daar rechtsaf, even via de Molenparkweg, maar verder links aanhouden, verder over de Westelijke Parallelweg, langs het spoor uiteindelijk over een smal weggetje. Aan het eind linksaf, over het spoor, verder over de Engweg. 2e linksaf, de Willem Welgravenlaan in. Aan het eind rechtsaf, de Valkseweg Oost op. 1e links, Van Schothorstlaan, en meteen weer links, P.Hoekstralaan in. Net na de bocht naar rechts zijn parkeervakken, maar verder kun je ook overal op straatparkeren. De praktijk is het huis links voor nr. 1. Loop door de boog de tuin in. Rechts onder het afdak vind je de deur, met bel. 

Routebeschrijving naar het Witte Kerkje
Dr. Kimmijserlaan 28, 6741 DR te Lunteren 


Met de trein:
Ieder half uur komt er een trein, op 4 over heel en over half. Het is 5 minuten lopen: komend vanuit Ede stap je de trein uit en loopt naar rechts over het perron, langs de sauna. Vanuit Amersfoort stap je de trein uit en loopt naar links over het perron, steekt de spoorweg over en verder naar rechts over het grind langs de sauna. Je steekt de weg over en loopt de Dr. Kimmijserlaan in. Bijna aan het einde rechts is het kerkje. 

Met de auto vanaf de A30, afslag Lunteren:

Rij richting Lunteren over de Postweg. Net in Lunteren buig je met de bocht mee naar rechts, de Westzoom op. Eerste afslag links, richting Centrum. Rij verder over de Klomperweg, slingerend door een woonwijk, tot in het centrum (winkelstraat links). Daar buigt de weg naar rechts, je buigt mee, de Dorpstraat op. Langs de Oude Kerk aan je linkerhand. Eerste links, de Boslaan op. Direkt over het spoor sla je rechtsaf, de Dr. Kimmijserlaan in. Bijna aan het einde rechts is het kerkje.

Vanaf Ede, over de Lunterseweg:

Ga vanaf het grote kruispunt met stoplichten bij Ede (kruising N224) de Lunterseweg op, richting begraafplaats; bij de volgende stoplichten rechtdoor, verder over de Lunterseweg. Die gaat halverwege Ede / Lunteren over in de Edeseweg. Meteen in Lunteren, als de weg naar links buigt, sla je rechtsaf, verder over de Edeseweg. Je gaat de 2e weg rechts, de Zandkampweg in. Over het spoor, rechtdoor, en dan links aanhouden. Die gaat over in de Dr. Kimmijserlaan. Al snel links is het kerkje.