sessies-therapie-ede
Ik kan voorlopig helaas geen nieuwe cliënten aannemen.
Daarom verwijs ik u graag door naar een van mijn collega’s.
Voor rebalancing, zie www.rebalancing-nederland.nl/
Voor traumatherapie, zie www.bodymindopleidingen.nl/therapeuten
 

Individuele sessies

In mijn praktijk begeleid ik mensen individueel.

Wie kunnen zoal bij mij komen? Mensen die meer contact zoeken met hun lichaam. Mensen die op de een of andere manier vastzitten in hun leven, niet lekker in hun vel zitten, burnout, vermoeid, of op de een of andere manier iets dat hun overkomt niet alleen kunnen verwerken. Blijven hangen in verdriet of boosheid. Mensen die een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt, kort of lang geleden, en beseffen dat de gevolgen daarvan nog merkbaar zijn en in de weg zitten. Of mensen wie het goed gaat en tegelijk merken dat iets in henzelf hen ervan weerhoudt om helemaal zichzelf te zijn en helemaal voluit te leven en in hun werk te staan. Mensen die meer bewustwording willen over wat zij doen en wie zij zijn en daarin willen groeien.

In mijn sessies maak ik gebruik van Rebalancing, Somatic Experiencing en NARM, de coachingervaring uit mijn managementtijd, en verder alles wat ik in de loop van mijn leven geleerd en ervaren heb. Dit helemaal naar wat nodig is voor de betreffende cliënt. Op dat moment. Zo is iedere sessie weer anders.

De eerste sessie is voor een deel intake, waarin gevraagd wordt naar wat de cliënt beweegt om hier te komen, wat de klachten zijn en de verlangens en wat achtergrondinformatie die nodig is voor de behandeling. In de tweede helft gaan we gewoon aan het werk, zodat de cliënt kan ervaren wat Rebalancing of SE/NARM is en hoe ik werk. Aan het eind van deze sessie wordt gezamenlijk besloten of het zin heeft verder te gaan.

Een sessie duurt een uur à een uur en een kwartier. Gemiddeld ligt er zo’n 2 weken tussen de sessies.
Dit is afhankelijk van wat de cliënt wil en nodig heeft.

Een sessie kost €85,- (tarief 2022). Vanwege mijn lidmaatschap van de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) vergoedt een groot aantal aanvullende zorgverzekeringen een deel van mijn Rebalancing behandelingen. Er is geen verwijsbrief nodig.

Voor het adres en een routebeschrijving, zie onder Praktische informatie.